Gebak

Naast worstenbrood hebben wij nog een specialiteit,

namelijk ons overheerlijke progresgebak, met heel veel liefde voor U gemaakt.

Maar natuurlijk kunt U voor nog veel meer lekker gebak bij ons terecht.

Progrestaart

Verkrijgbaar in diverse maten

6 - 8 - 12 personen


Slagroomtaart

12-16 personen.

Wij kunnen Uw taart personaliseren met foto, logo, of afbeelding naar keuze. 


Slagroom schnitte

Lekker en makkelijk.

6 personen.


Mokka schnitte

Lekkere mokka crème schnitte.

wij adviseren deze een half uurtje voor serveren uit de koelkast te halen. De smaken komen nog beter tot zijn recht op kamertemperatuur.

6 personen.

 


Fruit schnitte

Afhankelijk van het seizoen hebben wij ook heerlijke fruit schnitten.

Belegd met aardbeien, vers fruit of peren.

6 personen. 


Fruit sloffen

Afhankelijk van het seizoen hebben wij ook heerlijke fruit sloffen.

Een bodem van amandelkoekdeeg gevuld met een mengsel van amandelspijs en gele room.

belegd met heerlijke aardbeien, vers fruit, kersen of peren.

5-6 personen


Vlaaien

Afhankelijk van het seizoen hebben wij ook heerlijke vlaaien.

gevuld met aardbeien, vers fruit, peren, appel of kersen

6 personen



los gebak

Naast onze taarten en vlaaien hebben wij natuurlijk ook losse gebakjes.

Deze zitten bij ons in de winkel per 2 verpakt.

Progres gebak

Ons heerlijke progresgebak.

verkrijgbaar in naturel slagroom en karamel


Udenhoutse bollen

Lekker luchtige soezen gevuld in 4 smaken

Kokos, Pistache, Karamel en een chocoladebol


Slagroompunt

Lekkere goedgevulde slagroompunt.


Chipolatapunt

Een mooie punt gevuld met chipolatabavaroise, bitterkoekjes, vruchtjes en een laagje roze marsepein.


Appelpunt

Een heerlijk stukje appeltaart gaat er altijd in.


Aardbeiensoes

Heerlijke soes gevuld met slagroom en aardbeien


Chocoladebol

Een lekkere chocolade bol,

gevuld met de lekkerste slagroom.


Vlaaitjes

Diverse lekkere vlaaitjes.

kersen, appel, peer en in het seizoen ook heerlijk met aardbeien of verse vruchten.


Slofjes

Een heerlijke slofbodem van amandelkoekdeeg gevuld met een mengsel van gele room en amandelspijs.

Belegd met kersen, peren en in het seizoen met heerlijke aardbeien of verse vruchten


Appelflap

Een lekkere krokante appelflap van echte roomboter bladerdeeg, gevuld met heerlijke appel en rozijnen.


Kersenflap met slagroom

Een lekkere krokante kersenflap gevuld met heerlijke slagroom.


Pudding bol

Mals wit broodje gevuld met heerlijke gele room.


Gevulde bolus

lange bolus gevuld met heerlijke gele room.


Parijse bol

Lekkere beschuitenbol gevuld met gele room en bedekt met een lekker laagje fondant.